Priser & generell besøksinformasjon

Våre priser

Hva NOK Info
1 time 185 (Foreldre/småsøsken som vil se på, trenger ikke billett)
1, 5 time 250
2 timer 299
3 timer 340 Nyhet!
Dagspass 399 Kjøpes kun i resepsjon.
Månedspass 1000
MiniSvev 185 1 voksen kommer gratis inn med barnet.
NattSvev 549 Inkl sokker, mat og drikke kveld, frokostbuffet morgen.
VoksenSvev 185 (Foreløpig ingen planlagte VoksenSvev)
StudentSvev 130
Klippekort 10 x 1 time 1 500
Klippekort 20 x 1 time 2 500
Årskort Nei
Sokker 40
Bursdag Fra 269 Flipp 269, Spinn 299, Sveeev 329
Familiepakke 1 time (maks 3 barn) 699 Gjelder minst én eller to foreldre + 2 eller 3 barn.
Ekstra 30 min hopping 85

Normale åpningstider & aldersgrenser

Dag Klokkeslett   Info
Tirsdag – Fredag 14.00 – 20.00 Ferier har egne åpningstider.
Lørdag 09.30 – 20.00  MiniSvev fra 09.30 – 11.
Søndag 09.30 – 20.00  MiniSvev fra 09.30 – 11.
Skoleferier www.svev.no For egne åpningstider for ferier, følg oss på Facebook og Instagram.
Aldersgrense 4 år
Hoppe alene 10 år
Voksensvev 18 år Kommer snart tilbake.
MiniSvev Under 5 år Gratis inngang for én voksen inkludert.
StudentSvev Student med ID Kommer tilbake til høsten

 

Av sikkerhetsmessige hensyn må man ha fylt 4 år for å kunne hoppe i parken i ordinær åpningstid. Barn under 4 år kan imidlertid leke gratis i vårt toddlerområde forutsatt at søsken e.l. har betalt hoppetid i parken, forutsatt at de har Svevsokker. Vi har også egne tider for alle små svevere under 5 år hver lørdag og søndag (MiniSvev). 1 forelder hopper da gratis pr barn. Man må være 10 år for å kunne være i parken uten en voksen tilstede. Foreldre som er med som publikum i parken, trenger ikke billett.

Egenerklæring

Alle som skal hoppe hos Svev må fylle ut en egenerklæring hvor man signerer på at man har lest og forstått alle våre sikkerhetsregler, og plikter å følge disse. Er man under 18 år er det foresatte som signerer på vegne av barnet. Egenerklæringen kan fylles inn på web eller på egne PC’er i resepsjonen, og sendes direkte til vårt bookingsystem. Egenerklæringen er gyldig i 12 måneder slik at man slipper å fylle inn ny for hvert besøk. Alle deltakere som har fylt 18 år må selv fylle ut egenerklæring. Hvis man arrangerer bursdag eller andre typer arrangement, fyller voksen ansvarlig arrangør ut en engangs-erklæring gjeldende for alle deltakere. Denne egenerklæringen er kun gyldig for det enkelte arrangement.

Se egenerklæringen her

Bekledning

Vi anbefaler at alle som skal hoppe kler seg i komfortable og myke klær, gjerne treningstøy. Jeans er ikke anbefalt da knapper på baklommene kan skade trampolineutstyret.

Forhåndsbestilling av hoppetid

Vi har et begrenset antall plasser i parken, og av den grunn anbefaler vi alle å bestille hoppetid på forhånd så man unngår å ikke få plass hvis det er fullt når man ankommer parken. Hoppetid bestiller man her på www.svev.no. Vi anbefaler også å komme 20 minutter før din hoppetid starter så du har god til til å sjekke inn, skifte og se vår sikkerhetsvideo. Hoppetid som er kjøpt på nett, kan ikke refunderes, men kan eventuelt byttes i gavekort innen timen har startet.

Garderobe & oppbevaring

Vi har mange låsbare skap til klær og sko, samt mindre skap til mobiltelefon og andre verdisaker.

Det er en egen garderobe for Svev Sport. Merk at denne deles med gruppen som kommer etter.

Internett / Wifi i parken

Vi har WIFI i hele parken, inkludert resepsjonsområde og vår hyggelige Svev Cafe i 2.etasje.

Ledsagerbevis

Svev aksepterer ledsagerbevis, og ledsager kan uten kostnad være med i parken og hoppe. Sokker må kjøpes ved første besøk. Svev har en policy på at ledsager må være over 18 år for å slippe gratis inn. Vi aksepterer ikke Arbeidskort eller annen type dokumentasjon dersom ikke ledsagerbevis kan fremlegges. På ledsagerbeviset fremkommer det et tall som sier hvor mange ledsagere en person trenger. Dette tallet blir styrende for hvor mange ledsagere personen kan ha med seg inn gratis.

Mat & drikke

Vi har en hyggelig cafe i 2. etasje som serverer enkle kalde og varme retter, bakverk, mineralvann, slush og skikkelig god kaffe.

Det er ikke lov å medbringe egen mat og drikke. Vi har en liten tribune i parken for foreldre/publikum. Her er det ikke lov å ta med seg mat og drikke fra cafeen.

Mistet & gjenglemt

Ting som er mistet i vår skumgrop blir lett etter når vi har vårt regelmessige vedlikehold av denne. Andre ting oppbevares i parken i minimum 3 mnd etter at det er funnet. Ta kontakt med vår resepsjon hvis du har mistet eller glemt noe under ditt besøk.

Mobiltelefon/kamera

Det er lov til å ta bilder og filme i parken men ta hensyn til andre gjester underveis. Vi anbefaler at INGEN hopper med mobiltelefon eller andre ting i lommene da vi dessverre ikke har mulighet til å tømme vår skumgrop etc. for å lete etter ting som er mistet.

Parkering

Vi har 80 gratis parkeringsplasser rundt bygget, inkludert plasser for bevegelseshemmede (HC).

Vi har også parkering for sykkel og moped/MC.

Sikkerhetsvideo

Alle som skal hoppe må innom vårt videorom og se en sikkerhetsvideo før man får lov til å starte hoppingen.

Sokker

Alle våre gjester må ved første besøk kjøpe Svev antisklisokker, dette av sikkerhetsmessige årsaker. Svevsokkene kan brukes igjen ved dine neste besøk.

Det er ikke tillatt å bruke antisklisokker fra andre trampolineparker.

Toddlerområdet

Vi har et eget lekeområde for barn under 4 år som de kan boltre seg i mens storesøsken o.l. er i parken og hopper. Alle barn i toddler-området må være under oppsyn av en voksen person, og barna må ha på seg Svevsokker av sikkerhetshensyn (anti-skli). Vi har også MiniSvev sokker til 20 kr i resepsjonen. Disse er valgfrie å bruke i toddlerområdet. Det finnes for øvrig stellebord på HC-toalett i 1.etg.

Fant du ikke det du lurte på? Ring til oss på 915 50 555 eller kontakt oss på Facebook 🙂

Bestill Gavekort