Om Svev Trampolinepark:

Svev Trampolinepark

Svev Trampolinepark ble startet i 2017 og etablerer store trampolineparker rundt i hele Norge med de nyeste attraksjonene og aktivitetene på markedet. Hos oss kan du sveve rundt på morsomme og trygge trampolineattraksjoner for store og små. Vi arrangerer morsomme bursdager i unike bursdagsrom, med deilig mat og drikke, og tilgang til våre parkattraksjoner. Vi har også spesialisert oss på morsomme konkurranser i parken hvor alle som vil kan delta og vinne premier.

Hos Svev er vi opptatt av at barn og voksne skal føle trygghet i våre parker. Vi har utstyr av høyeste kvalitet som er grundig kvalitetssjekket av sertifiserte personer. I tillegg gjør vi en sjekk på alt utstyr før åpning hver dag. Våre ansatte har også gjennomgått grundig opplæring i håndtering av ulike situasjoner, og alle må gjennomføre førstehjelpskurs i regi av Røde Kors. Vi har hjertestarter i alle våre parker. Vi har også fått sikkerhetskontrollert hele parken i forkant av åpning av en uavhengig kvalitetskontrollør slik at vi vet at parken vår er 100 % trygg for alle våre besøkende.

Vi ønsker at alle våre besøkende skal bli begeistret av morsomme og utfordrende attraksjoner, føle mestring ved å utfordre seg selv til svev og triks man ikke har gjort før, og vi kan garantere kil i magen i løpet av en hoppetime!

Vi håper alle besøkende blir fornøyde med besøk hos oss, og skulle det være noe, så nøl ikke med å ta kontakt!

Våre Parker

SVEV SARPSBORG

Svev Trampolinepark Sarpsborg ligger i Alvimveien 61 i Sarpsborg, bare 15 min fra Fredrikstad og 50 min fra Oslo. På totalt 3005 kvadratmeter er dette en av de største trampolineparkene i Norge. Her kan du sveve rundt på de nyeste trampolineattraksjonene som finnes. I Sarpsborg har vi blant annet Wipeout, skumbasseng på 100 kvm og helt unike bursdagsrom du aldri har sett maken til. Bestill hoppetid eller bursdag hos oss nå!

Bestill hoppetid
SVEV SARPSBORG

Sommerens åpningstider

  • Man: Lukket
  • Tir-Fre: 14:00 - 20:00
  • Lør-Søn: 09:30 - 20:00

_67

Administrasjon

Adresse:

Alvimveien 61, 1722 Sarpsborg

Phone:

(+47) 915 50 555

Email:

post@svev.no