Om Svev Trampolinepark:

Svev Trampolinepark

Svev Trampolinepark ble startet i 2017 og etablerer store trampolineparker rundt i hele Norge med de nyeste attraksjonene og aktivitetene på markedet. Hos oss kan du sveve rundt på morsomme og trygge trampolineattraksjoner for store og små. Vi arrangerer morsomme bursdager i unike bursdagsrom, med deilig mat og drikke, og tilgang til våre parkattraksjoner. Vi har også spesialisert oss på morsomme konkurranser i parken hvor alle som vil kan delta og vinne premier.

Hos Svev er vi opptatt av at barn og voksne skal føle trygghet i våre parker. Vi har utstyr av høyeste kvalitet som er grundig kvalitetssjekket av sertifiserte personer. I tillegg gjør vi en sjekk på alt utstyr før åpning hver dag. Våre ansatte har også gjennomgått grundig opplæring i håndtering av ulike situasjoner, og alle må gjennomføre førstehjelpskurs i regi av Røde Kors. Vi har hjertestarter i alle våre parker. Vi har også fått sikkerhetskontrollert hele parken i forkant av åpning av en uavhengig kvalitetskontrollør slik at vi vet at parken vår er 100 % trygg for alle våre besøkende.

Vi ønsker at alle våre besøkende skal bli begeistret av morsomme og utfordrende attraksjoner, føle mestring ved å utfordre seg selv til svev og triks man ikke har gjort før, og vi kan garantere kil i magen i løpet av en hoppetime!

Vi håper alle besøkende blir fornøyde med besøk hos oss, og skulle det være noe, så nøl ikke med å ta kontakt!

Administrasjon

Adresse:

Alvimveien 61, 1722 Sarpsborg

Phone:

(+47) 915 50 555

Email:

post@svev.no