Svev Sport og våre aktiviteter

Svev Sport - sportsbane for utleie

I tillegg til fantastiske trampolineaktiviteter har vi en egen sportshall man kan leie til aktiviteter som fotball, håndball, innebandy osv. Hallen er 260 m2 (13 meter x 20 meter) og har egen inngang og garderobe. Hallen kan leies både i og utenom våre ordinære åpningstider. For booking av Svev Sport send e-post til sarpsborg@svev.no eller fyll ut skjema nederst på denne siden.

MiniSvev

Våre Minisvev-timer er den beste tiden på dagen for alle små svev’ere. Her kan alle små få oppleve våre morsomme trampolineaktiviteter uten at de store barna er i veien. Det blir hopping, dansing og turning. Kanskje noen til og med tar et svev ut i den store airbagen?

Minisvev kan oppleves  lørdag/søndag fra kl 10-11. Aldersgrense 0-4 år.

Bestill vanlig hoppetid på nevnte tidspunkter for å delta.

NB: Når det ikke er Minisvev kan barn under 4 år leke gratis i vårt toddlerområde. Dette forutsetter at barna er under oppsyn av en voksen og at søsken e.l. har betalt for hoppetid i parken. Velkommen!

VoksenSvev

Denne timen er kun for voksne og her blir alle som barn igjen! Ta med vennegjengen og test ut alle våre høytsvevende aktiviteter. Hvem er best på battle beam og hvem hopper raskest på vår interactiv jump? Her kan dere leke, konkurrere eller rett og slett bare få dere en skikkelig god treningsøkt.

VoksenSvev kan oppleves hver onsdag fra kl 20-21. Aldersgrense 18 år.

Drop in eller book via telefon 915 50 555 eller e-post sarpsborg@svev.no

Teambuilding

Lyst på en annerledes opplevelse sammen med gode kollegaer? På Svev kan dere konkurrere, leke, svette, spise godt og/eller ha møte i hyggelige omgivelser.

Snakk med oss om:

  • Skreddesydde løsninger tilpasset dere
  • Møterom
  • Svevende aktiviteter i trampolineparken
  • Leie av vår sportshall til diverse ballaktiviteter e.l.
  • Mat og drikke

Utdrikningslag

Start dagen med en svevende og kul opplevelse hos oss. Opplev parken på egenhånd eller book en av våre instruktører for en morsom og annerledes hoppetime. Kombiner gjerne med en valgfri aktivitet i Svev Sportshall og/eller en deilig lunsj i Svev Cafe. Merk at denne aktiviteten forutsetter 100 % edruelighet og at vi påberoper oss retten til å nekte personer inngang om vi mistenker alkoholpåvirkning. Dette er fordi vi har mange barn og familier på besøk som vi ikke ønsker å eksponere for ruspåvirkede personer.

Svev Cafe

Svev Cafe ligger i 2.etasje og har vinduer ut mot parken hvis du ønsker å følge med på hva barna gjør. Sleng deg ned i en av våre saccosekker, lad telefonen og nyt en skikkelig bra kaffe. Vi serverer både kald og varm mat, søtsaker samt slush og diverse drikke. Hos Svev er vi opptatt av at foreldre og besteforeldre, tanter og onkler, storesøsken og andre voksne skal ha det minst like bra som barna som er ute i parken og hopper!

Ønsker du et skreddersydd opplegg eller aktivitet? Send inn ditt ønske under, så finner vi ut av det.

Send forespørsel

Oj, det mangler noe. Fullfør alle felter markert med: *