Svev åpner gjenbruksbutikk!

Som et positivt tiltak både for miljøet og familier som trenger støtte i utfordrende tider, har vi i Svev startet gjenbruksbutikken SVEV Gjenbruk!

Butikken ligger i en del av vår café i 2.etg, og gir muligheten til å både skaffe seg kjempefine klær til en røverpris, samt kvitte seg med fine klær og dermed bidra til dette flotte tiltaket. Her kan betalende kunder kjøpe kjempefine brukte klær til store og små fra 20 kr og oppover. Vi vil også tilby både barneleker og pynt til barnerom for en billig penge.
Overskuddet vil gå til Enestående Familier i Østfold, et fantastisk aktivitetstilbud i regi av den frivillige organisasjonen IOGT hvor vanskeligstilte familier får tilbud om aktiviteter som de ellers ikke hadde hatt muligheten til å delta på. Svev vil arrangere en gratis dag for alle som trenger en morsom dag på Svev via Enestående Familier-tilbudet.

Hvordan kan du bidra?
Vi har en del fine brukte ting å sette igang butikk med, men vil etterhvert sette kjempestor pris på bidrag fra kunder som har fine ting man ønsker skal leve videre hos noen som virkelig trenger det.
Det vil bli enkelte tidspunkter hvor slikt kan leveres til oss, og vi kommer tilbake med mer info om dette etterhvert.

I mellomtiden ønsker vi alle kunder velkommen for en titt i butikken vår 🙂